TILMELD DIG HER

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus i Installationer og vandskader

september 21 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Næsten 70% af alle vores forsikringsskader i de foreninger vi administrerer skyldes skader foranlediget af manglende vedligeholdelse af rørinstallationer.

Vi har på dette kursus derfor fokus på hvad man skal være opmærksom på, før skaderne opstår og hvordan installationsprojekter håndteres i praksis når de skal vedtages på en generalforsamling, og processen herefter.

Kursets program ser således ud:

 1. Introduktion af Plan1 og Cobblestone
 2. Gennemgang af rollerne i et byggeprojekt
 3. Introduktion til dagens emne ”rørinstallationer”
 • Installationerne i din ejendom
 • Årsag til vandskader – Hvad skal du være opmærksom på?
 • Forsikringsforhold
 1. Hvordan gennemføres et installationsprojekt?
 • Idefasen
 • Generalforsamlingsfasen
 • Projekterings- og udbudsfasen
 • Udførelsesfasen
 • Afslutningsfasen
 1. Forplejning og spørgsmål

Udover deltagelse fra Plan1, vil der også være en byggesagsadministrator fra Cobblestones rådgivningsafdeling til stede på møderne, hvis der skulle være nogle spørgsmål til den administrative, finansielle og juridiske del omkring foreningsprojekter.

Detaljer

Dato:
september 21
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Gl. Køge Landevej 57, 3.
Gl. Køge Landevej 57, 3.
Valby, 2500 Danmark
Phone
70222215

Arrangør

Cobblestone A/S
Phone
70222215
E-mail
kontakt@cobblestone.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Info i mail
Vi byder velkommen til Kurset "Installationer og vandskader" for bestyrelsesmedlemmer, som ønsker inspiration og viden, og for dem, der har brug for gode råd i rollen som bygherre. Plan 1 Cobblestone Architects holder oplæg ved Kasper Rasmussen, som gennemgår indholdet af en drifts- og vedligeholdelsesplan samt introducerer et værktøj til at styre denne opgave. Nicolaj Sevel vil derefter belyse processen fra idé til aflevering i forbindelse med renoveringsprojekter. Der vil blive taget udgangspunkt i konkrete projekter, som f.eks. udskiftning af vinduer, renovering af tag og facade. Oplægget vil belyse muligheder og faldgrupper i forbindelse med et forestående byggeprojekt i en andels- eller ejerforening. Vi byder på en let anretning og lidt at drikke under arrangementet. Kurset er gratis og afholdes på Gammel Køge Landevej 57, 3 sal