TILMELD DIG HER

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Gå-hjem-møde “Renovering og drifts- & vedligeholdelsesplaner” Ny dato kommer snart!

oktober 3 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Kurset er desværre aflyst,  ny dato kommer snarest.

 

Cobblestone og Plan1 tilbyder et nyt gå-hjem-møde.

De største poster i en forenings økonomi er løbende vedligeholdelse og renovering af den fælles ejendom. Med en vedligeholdelsesplan får du et overblik over de samlede udgifter og mulige besparelser. Planlægning kan have stor betydning for blandt andet at undgå uforudsete ekstraomkostninger.

På gå-hjem-mødet om ‘Renovering og Drifts- og Vedligeholdelsesplaner’ præsenterer vi blandt andet styringsværktøjet ‘Driftsplaner,’ platformen der giver brugeren (bestyrelse/styregruppe) det nødvendige overblik over ejendommen i form af driftsbudgetter og de enkelte bygningsdeles tilstand samt vedligeholdelsesmetoder.

Vi vil belyse, hvordan man arbejder med vedligeholdelsesplanerne i praksis, og efterfølgende gennemgår vi de forskellige faser af et renoveringsprojekt sammen med en byggesagsadministrator fra Cobblestones rådgivningsafdeling.

Programmet er som følger:

 

1. Introduktion af Plan1 og Cobblestone

2. Introduktion til dagens emne ‘Renovering og DVP’

–  Præsentation af Driftsplaner

–  DVP som et værktøj – hvordan bruger man det i praksis?

–  Økonomi, finansiering, budget og planlægning

3. Hvordan gennemføres et renoveringsprojekt?

–   Rollerne i et byggeprojekt

–   Idefasen

–   Generalforsamlingsfasen

–   Projekterings- og udbudsfasen

–   Udførelsesfasen

–   Afslutningsfasen

4. Spørgsmål og opsamling

5. Netværk og forplejning

 

Der vil blive taget udgangspunkt i konkrete projekter, såsom udskiftning af vinduer, renovering af tag og facade. Oplægget vil belyse muligheder og faldgruber i forbindelse med et forestående byggeprojekt i andels- eller ejerforening.

Tilbuddet gælder for bestyrelsesmedlemmer, som ønsker inspiration og viden, og for dem, der har brug for gode råd i rollen som bygherre. Deltagelse i mødet er helt gratis.

Gå-hjem-mødet afholdes på vores adresse i Valby i tidsrummet fra kl. 17.00 – 19.00.

Efter arrangementet byder vi på en let anretning og lidt at drikke

 

Detaljer

Dato:
oktober 3
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Gl. Køge Landevej 57, 3.
Gl. Køge Landevej 57, 3.
Valby, 2500 Danmark
Phone
70222215

Arrangør

Cobblestone A/S
Phone
70222215
E-mail
kontakt@cobblestone.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Info i mail
Vi byder velkommen til Kurset "Renovering og drifts- & vedligeholdelsesplaner" for bestyrelsesmedlemmer, som ønsker inspiration og viden, og for dem, der har brug for gode råd i rollen som bygherre. Plan 1 Cobblestone Architects holder oplæg, som gennemgår indholdet af en drifts- og vedligeholdelsesplan samt introducerer et værktøj til at styre denne opgave. Plan1 vil derefter belyse processen fra idé til aflevering i forbindelse med renoveringsprojekter. Der vil blive taget udgangspunkt i konkrete projekter, som f.eks. udskiftning af vinduer, renovering af tag og facade. Oplægget vil belyse muligheder og faldgrupper i forbindelse med et forestående byggeprojekt i en andels- eller ejerforening. Vi byder på en let anretning og lidt at drikke under arrangementet. Kurset er gratis og afholdes på Gammel Køge Landevej 57, 3 sal